Από αυτή την αρχική ιδέα το Corfu Beach Festival σήμερα συμπεριλαμβάνει δύο είδη μουσικής, το Bachata και το Kizomaba,  ενώ η ομάδα Salsa Contigo UK περιμένει πάνω από 300 χορευτές να έρθουν στην Κέρκυρα ακολουθώντας την αγάπη τους για το χορό.

Στην ιστοσελίδα του φεστιβάλ http://www.corfubeachfestival.com/ ή στην σελίδα τους στο facebook https://www.facebook.com/events/976905159005446/?source=1 μπορείτε να ενημερωθείτε για όλους τους επαγγελματίες δάσκαλους του είδους και τα διάφορα events που θα γίνουν κατα την διάρκεια του φεστιβάλ.

«Θέλοντας να δείξουμε την ευγνωμοσύνη μας για την φιλοξενία της Κέρκυρας και των κατοίκων της» μας είπε ο Blaise «έχουμε παγώσει την τιμή για τους Κερκυραίους μέχρι τις 30 Μαρτίου 2015. Η τιμή των 50 ευρώ συμπεριλάμβανει συμμετοχή και στα 30 σεμινάρια που θα γίνουν σε αυτές τις 4 ημέρες.

Για όποιον ενδιαφέρετε να συμμετέχει από την Κέρκυρα χρειάζεται να στείλει ένα email στο corfubeachfestival@gmail.com και θα ενημερωθεί για τρόπους πληρωμής. Θα του επιτραπεί η είσοδος στο φεστιβάλ με την απόδειξη της ταυτότητάς του.

Σας περιμένουμε χορευτικά!

Share this Story