Ειδικές Προσφορές

Φέρτε το Γκρουπ σας

Το ξενοδοχείο Δελφίνια διαθέτει εγκαταστάσεις για σεμινάρια και συνέδρια (μέχρι 100 άτομα), παρέχοντας όλη την αναγκαία υποστήριξη για μια επιτυχημένη εκδήλωση.

Μπορούμε να σας συμβουλεύσουμε εκ των προτέρων καθώς επίσης και να σας βοηθήσουμε στην οργάνωση τοπικών δραστηριοτήτων για τo γκρουπ σας.

Παρακαλούμε επικοινωνήστε μαζί μας για να ενημερωθείτε σχετικά με τις τρέχουσες προσφορές για ομάδες ειδικού ενδιαφέροντος.

 

Αφοσιωμένοι Πελάτες ή Παρατεταμένη Διαμονή

Έχουμε πολλούς πελάτες, που έρχονται κάθε χρόνο. Αν επιθυμείτε να μείνετε στα Δελφίνια για μεγάλο χρονικό διάστημα ή ανήκετε στους τακτικούς μας πελάτες, επικοινωνήστε μαζί μας για να σας περιποιηθούμε ιδιαιτέρως.

 

Οικογένειες & Παιδιά

Το ξενοδοχείο μας είναι φιλικό

Τα Οικογενειακά Δωμάτια Δελφίνια είναι εξοπλισμένα με επιπλέον κρεβάτια-κουκέτες και μεγαλύτερες βεράντες, παρέχοντας τη δυνατότητα φιλοξενίας 2 ενηλίκων και 2 παιδιών μέσα σε ζεστή, οικογενειακή ατμόσφαιρα. Οι οικογένειες είναι ευπρόσδεκτες στο ξενοδοχείο Δελφίνια. Επιδιώκουμε να καλύπτουμε τις ανάγκες τους με τρόπο που σέβεται όλους τους επισκέπτες του συγκροτήματός μας.

Προσφέρουμε δωρεάν παιδικά κρεβατάκια για παιδιά μέχρι 2 ετών.