Οι Πολιτικές Μας

Επιθυμούμε να διευθύνουμε το ξενοδοχείο Δελφίνια με συνειδητοποιημένο και αποτελεσματικό τρόπο για να σας προσφέρουμε την καλύτερη εξυπηρέτηση στις διακοπές σας. Σας ενθαρρύνουμε να εκφράσετε τη γνώμη σας για τις υπηρεσίες μας, προκειμένου να επιτύχουμε το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα για όλους.

Πράσινη Πολιτική

Το ξενοδοχείο Δελφίνια είναι πιστοποιημένο μέλος της Ελληνικής Εταιρείας Αξιοποίησης Ανακύκλωσης. Συμβάλλουμε ενεργά στο πρόγραμμα συσκευασίας και αξιοποίησης, που εφαρμόζεται από την Εταιρεία και φροντίζουμε για την εξοικονόμησης ενέργειας, ενώ παράλληλα ενθαρρύνουμε και τους επισκέπτες μας να κάνουν το ίδιο.

DELFINIA BLOG

ΕΞΟΙΚΟΝΟΜΗΣΗ ΕΝΕΡΓΕΙΑΣ ΣΤΟ ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΟ ΔΕΛΦΙΝΙΑ →


Πρόσβαση Ατόμων Περιορισμένης Κινητικότητας

Οι κοινόχρηστοι χώροι του ξενοδοχείου καθώς και πολλά από τα δωμάτια έχουν ανακαινιστεί πρόσφατα με σκοπό να διευκολύνουν τους επισκέπτες με περιορισμένη κινητικότητα. Παρακαλούμε ενημερώστε μας πριν απο την άφιξή σας για οποιαδήποτε βοήθεια ή ειδικό εξοπλισμό χρειαστείτε.

DELFINIA BLOG

SPECIAL MOBILITY ACCESS AT DELFINIA HOTEL →


Χρήση Wi-Fi

Προσφέρουμε ΔΩΡΕΑΝ Wi-Fi σε ορισμένα σημεία του ξενοδοχείου. Μπορείτε να διαβάσετε στο παρακάτω Blog τις απόψεις και την πολιτική μας για την πρόσβαση στο Διαδίκτυο.

DELFINIA BLOG

Our Internet Access Policy at Delfinia Hotels →


Ζώα

Δεχόμαστε μικρά σκυλιά στα δωμάτια του ξενοδοχείου υπό την προϋπόθεση ότι ο ιδιοκτήτης τους θα έχει την ευθύνη της φροντίδας τους για να μην ενοχλούν τους υπόλοιπους επισκέπτες. Απαγορεύεται η είσοδος στα ζώα στους εσωτερικούς χώρους εστίασης.

Πολιτική Καπνίσματος

Σύμφωνα με το Ευρωπαϊκό και Ελληνικό Δίκαιο το κάπνισμα απαγορεύεται σε όλους τους εσωτερικούς χώρους του ξενοδοχείου συμπεριλαμβανομένων των δωματίων.

Το κάπνισμα επιτρέπεται σε όλους τους υπαίθριους χώρους συμπεριλαμβανομένων των υπαίθριων μπαρ.