+30 26610 76320
Book Online Now
T/ (+30) 26610 76320-3 F/ (+30) 26610 75450 delfinia@hol.gr

Πολιτική Προστασίας Προσωπικών Δεδομένων

Αυτή η Πολιτική Προστασίας Προσωπικών Δεδομένων ισχύει για τους δικτυακούς τόπους του  https://delfiniahotels.gr/ που ανήκουν και λειτουργούν και τους υποτομείς ( στο εξής «DELFINIA HOTEL»).  Στοχεύει στην ενημέρωση σας για το πώς χρησιμοποιούνται και μοιράζονται πληροφορίες σχετικά με εσάς. Αυτή η Πολιτική Απορρήτου εξηγεί ποιες πληροφορίες θα συλλεχθούν από το delfiniahotels.gr όταν έχετε πρόσβαση στην υπηρεσία μας  (μεταξύ άλλων μέσω των ιστότοπων των συνεργατών μας), τον τρόπο χρήσης των πληροφοριών και τον τρόπο με τον οποίο μπορείτε να ελέγξετε τη συλλογή, τη διόρθωση ή / διαγραφή πληροφοριών. Δεν θα χρησιμοποιήσουμε ούτε θα κοινοποιήσουμε τις πληροφορίες σας σε κανέναν εκτός από ό, τι περιγράφεται στην παρούσα Πολιτική Προστασίας Προσωπικών Δεδομένων.

Αυτή η Πολιτική  δεν ισχύει για πληροφορίες που συλλέγουμε με άλλα μέσα (συμπεριλαμβανομένων των εκτός σύνδεσης) ή από άλλες πηγές. Οι όροι που δεν ορίζονται στην παρούσα Πολιτική εξηγούνται πλήρως στον τομέα των  Όρων Παροχής Υπηρεσιών, τους οποίους προτείνουμε εντόνως να εξετάσετε συμπληρωματικά με την παρούσα. Η χρήση των πληροφοριών που συλλέγονται μέσω των ιστοτόπων μας περιορίζεται στους σκοπούς της παρούσας Πολιτικής Απορρήτου και των Όρων Παροχής Υπηρεσιών των πελατών μας, των δυνητικών μας πελατών και των εργαζομένων μας ή των δυνητικών εργαζομένων μας.

Πως συλλέγουμε τα Δεδομένα σας

Με δική σας ρητή συγκατάθεση, μπορούμε να συλλέξουμε στοιχεία προσωπικής ταυτοποίησης σχετικά με εσάς, όπως το πλήρες όνομά σας, τον αριθμό τηλεφώνου σας, την ταχυδρομική σας διεύθυνση, τη διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου, πληροφορίες για τις υπηρεσίες που επιλέγετε ή παρόμοια, όταν  ζητείτε να γίνει κράτηση, όταν εγγράφεστε στο ενημερωτικό μας δελτίο και όταν μας αποστέλλετε ερωτήματα μέσω του ιστότοπου μας.

Χρησιμοποιούμε την Υπηρεσία Google Analytics και όταν επισκέπτεστε τους ιστοτόπους μας, ενδέχεται να λάβουμε ορισμένες πληροφορίες σχετικά με εσάς όπως περιγράφονται παρακάτω. Δεν στέλνουμε διαφημιστικά μηνύματα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου χωρίς τη ρητή σας συγκατάθεση. Ωστόσο, ενδέχεται να σας στείλουμε μηνύματα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου σχετικά με την υπηρεσία που σχετίζονται με προηγούμενη επικοινωνία σας με εμάς ή εάν ζητήσετε πληροφορίες από εμάς για την εκτέλεση της σύμβασης.

Πως διαχειριζόμαστε τα Δεδομένα σας

Το DELFINIA HOTEL επιτρέπει στους χρήστες του να διορθώνουν, αλλάζουν, συμπληρώνουν ή να διαγράφουν δεδομένα και πληροφορίες που έχουν συλλεχθεί από το DELFINIA HOTEL. Εάν επιλέξετε να διαγράψετε μια πληροφορία, το DELFINIA HOTEL θα ενεργήσει έτσι ώστε να διαγραφεί αυτή η πληροφορία από τα αρχεία του άμεσα. Για τη προστασία και την ασφάλεια του χρήστη το DELFINIA HOTEL θα προσπαθήσει να βεβαιωθεί ότι το πρόσωπο που κάνει τις αλλαγές είναι όντως το ίδιο πρόσωπο με το χρήστη. Για να έχετε πρόσβαση, να αλλάξετε ή να διαγράψετε τα προσωπικά σας δεδομένα, για να αναφέρετε προβλήματα σχετικά με τη λειτουργία του ιστοτόπου ή για να κάνετε οποιοδήποτε ερώτημα επικοινωνήστε με το DELFINIA HOTEL είτε μέσω e-mail στην ηλεκτρονική διεύθυνση delfinia@hol.gr είτε στην ταχυδρομική μας διεύθυνση Μοραΐτικα, 49100, Κέρκυρα.

Στον ιστότοπο του DELFINIA HOTEL χρησιμοποιούμε «cookies», μια τεχνολογία που αποθηκεύει δεδομένα στον υπολογιστή σας χρησιμοποιώντας τις λειτουργικές δυνατότητες του προγράμματος περιήγησης διαδικτύου σας (browser). Τα cookies σε καμία περίπτωση δεν προκαλούν βλάβες στους ηλεκτρονικούς υπολογιστές των χρηστών ούτε και στα αρχεία που φυλάσσονται σε αυτούς. Οι πληροφορίες που αποθηκεύονται με δική σας συγκατάθεση στα cookies χρησιμοποιούνται για σκοπούς αναγνώρισης. Οι πληροφορίες που συλλέγονται δεν είναι προσωπικά αναγνωρίσιμες και περιορίζονται στις ελάχιστες πληροφορίες που απαιτούνται για τη βελτιστοποίηση της αποτελεσματικότητας. Ορισμένα cookies χρησιμεύουν ώστε οι επισκέπτες μας να απολαμβάνουν και να χρησιμοποιούν την πλήρη λειτουργικότητα του ιστοτόπου μας. Χρησιμοποιούμε ένα σύστημα ελέγχου cookies το οποίο σας επιτρέπει να αποδεχτείτε τη χρήση των cookies και να ελέγχετε τα cookies που αποθηκεύονται στη συσκευή σας/στον υπολογιστή σας. Ορισμένα cookies θα αποθηκευτούν για συγκεκριμένες χρονικές περιόδους, ενώ άλλα μπορεί να διαρκέσουν επ ‘αόριστον.

Προσφέρουμε την επιλογή να διαχειριστείτε τις ρυθμίσεις των cookies που αφορούν την ιστοσελίδα μας. Το πρόγραμμα περιήγησης ιστού θα πρέπει να σας παρέχει τα στοιχεία ελέγχου για τη διαχείριση και τη διαγραφή των cookies από τη συσκευή σας, ανατρέξτε στις επιλογές του προγράμματος περιήγησης ιστού. Διαθέσιμη εξαίρεση cookie – Google Analytics: https://tools.google.com/dlpage/gaoptout. Το  Delfinia Hotel χρησιμοποιεί τα Cookies για να παρέχει στους χρήστες/συνδρομητές πληροφορίες και να διεκπεραιώνει τις υπηρεσίες που παρέχονται μέσω του ιστοτόπου μας.

Πως Χρησιμοποιούμε τα Δεδομένα σας

Συλλογή

  • Χρησιμοποιούμε τις πληροφορίες που συλλέγουμε  με τη συγκατάθεση σας για να λειτουργήσουμε και να διατηρήσουμε τον ιστότοπο μας, να εκτελέσουμε τη σύμβαση με εσάς (κράτηση δωματίου, ακύρωση δωματίου κ.ο.κ.)  και  να απαντήσουμε στις ερωτήσεις και τις ανησυχίες σας.

Η νομική βάση είναι το άρθρο το άρθρο. 6 παράγραφος 1 στοιχεία α), β) και στ) του Γενικού Κανονισμού περί προστασίας δεδομένων της ΕΕ (GDPR).

  • Εάν δώσατε τη συγκατάθεσή σας, χρησιμοποιούμε τις πληροφορίες που συλλέγουμε για να σας στείλουμε ανακοινώσεις μάρκετινγκ στο ενημερωτικό μας δελτίο. Η νομική βάση   είναι το άρθρο. 6 παράγραφος 1 στοιχείο α) του GDPR.

Χρήση

  • Προσωπικές Πληροφορίες : Το DELFINIA HOTEL δεν θα ενοικιάσει ή δεν θα πουλήσει τις προσωπικές σας πληροφορίες σε άλλους. Μπορούμε να αποθηκεύουμε προσωπικές πληροφορίες σε τοποθεσίες εκτός του άμεσου ελέγχου του DELFINIA HOTEL (για παράδειγμα, σε διακομιστές ή βάσεις δεδομένων που βρίσκονται μαζί με παρόχους φιλοξενίας). Οποιεσδήποτε πληροφορίες προσωπικής ταυτοποίησης που επιλέγετε να δημοσιοποιήσετε στους ιστότοπους μας ή στην υπηρεσία του DELFINIA HOTEL, όπως η δημοσίευση σχολίων στη σελίδα του ιστολογίου μας, θα είναι διαθέσιμες σε άλλους. Αν καταργήσετε τις πληροφορίες που έχετε δημοσιοποιήσει στους ιστότοπους ή το DELFINIA HOTEL, τα αντίγραφα ενδέχεται να παραμένουν ορατά σε αποθηκευμένες και αρχειοθετημένες σελίδες των ιστότοπων του DELFINIA HOTEL ή αν άλλοι χρήστες έχουν αντιγράψει ή αποθηκεύσει αυτές τις πληροφορίες..
  • Μη προσωπικά αναγνωρίσιμες πληροφορίες: Μπορούμε να μοιραστούμε με τρίτους ενδιαφερόμενους πληροφορίες που δεν είναι προσωπικές πληροφορίες (όπως ανώνυμα δεδομένα χρήσης, σελίδες παραπομπής / εξόδου και διευθύνσεις URL, τύποι πλατφόρμας, αριθμός κλικ κ.λπ.). τα πρότυπα χρήσης για ορισμένες υπηρεσίες και αυτές των συνεργατών μας. Τα αποτελέσματα αυτά συνίστανται αποκλειστικά σε μη προσωπικές πληροφορίες. Αν επιλέξουμε να δημοσιεύσουμε αυτά τα αποτελέσματα στο DELFINIA HOTEL ή στον ιστότοπο μας (για παράδειγμα, στην συλλογή αποτελεσμάτων), καταλαβαίνετε και συμφωνείτε ότι αυτές οι πληροφορίες, θα δημοσιοποιούνται.  Δημοσιεύοντας τα αποτελέσματά σας στο DELFINIA HOTEL, συμφωνείτε ότι έχετε λάβει όλες τις απαραίτητες συγκαταθέσεις για να δημοσιοποιήσουμε αυτές τις πληροφορίες. Εάν καταργήσετε τις πληροφορίες που έχετε δημοσιοποιήσει στην ιστότοπο μας, τα αντίγραφα ενδέχεται να παραμένουν εμφανή σε αποθηκευμένες και αρχειοθετημένες σελίδες του ιστότοπου ή αν άλλοι χρήστες έχουν αντιγράψει ή αποθηκεύσει αυτές τις πληροφορίες. Οι μη προσωπικά αναγνωρίσιμες πληροφορίες μπορούν να αποθηκεύονται επ ‘αόριστον.
  • Περιπτώσεις στις οποίες απαιτείται η κοινοποίηση των πληροφοριών σας: Το DELFINIA HOTEL θα αποκαλύψει τις πληροφορίες σας όταν αυτό απαιτείται από το νόμο, εάν υπόκειται σε κλήτευση ή άλλη νομική διαδικασία ή αν πιστεύουμε εύλογα ότι μια τέτοια ενέργεια είναι απαραίτητη για : (α) συμμόρφωση με το νόμο και τα εύλογα αιτήματα των αρχών επιβολής του νόμου,  (β) την επιβολή των Όρων Παροχής Υπηρεσιών ή την προστασία της ασφάλειας ή της ακεραιότητας της Υπηρεσίας μας ή (γ) να ασκεί ή να προστατεύει τα δικαιώματα, την ιδιοκτησία ή την προσωπική ασφάλεια του DELFINIA HOTEL.
  • Τι συμβαίνει σε περίπτωση αλλαγής ελέγχου: Μπορούμε να αγοράσουμε ή να πωλήσουμε/ εκχωρήσουμε/ μεταβιβάσουμε την εταιρεία (συμπεριλαμβανομένων των μετοχών της εταιρείας) ή οποιοδήποτε συνδυασμό των προϊόντων, υπηρεσιών, περιουσιακών στοιχείων ή / και επιχειρήσεων της. Οι πληροφορίες σας, όπως τα ονόματα πελατών και οι διευθύνσεις ηλεκτρονικού ταχυδρομείου και άλλες πληροφορίες των χρηστών που έχουν ληφθεί με την συγκατάθεση σας και διατηρούνται νομίμως κατά την παρούσα Πολιτική και που σχετίζονται με το DELFINIA HOTEL μπορεί να είναι μεταξύ των στοιχείων που πωλούνται ή μεταφέρονται με άλλο τρόπο σε αυτούς τους τύπους συναλλαγών. Μπορούμε επίσης να πωλήσουμε, να εκχωρήσουμε ή να μεταβιβάσουμε με οποιονδήποτε άλλο τρόπο αυτές τις πληροφορίες στο πλαίσιο εταιρικών εκχωρήσεων, συγχωνεύσεων, εξαγορών, πτωχεύσεων, διαλυμάτων, αναδιοργανώσεων, εκκαθαρίσεων, παρόμοιων συναλλαγών ή διαδικασιών που αφορούν το σύνολο ή μέρος της εταιρείας. Δεν πρόκειται να κοινοποιήσουμε, να εκχωρήσουμε, να διαθέσουμε ή να πωλήσουμε τις προσωπικές σας πληροφορίες σε τρίτους ξεχωριστά, υπό την μορφή προϊόντος.

Θα ειδοποιηθείτε μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου ή προειδοποιητικής ειδοποίησης στον ιστότοπό μας για οποιαδήποτε αλλαγή ιδιοκτησίας ή χρήσεων των προσωπικών σας στοιχείων, καθώς και τυχόν επιλογές που ενδέχεται να έχετε σχετικά με τα προσωπικά σας στοιχεία.

  • Κριτικές: Παρουσιάζουμε προσωπικές κριτικές ικανοποιημένων πελατών στον ιστότοπό μας εκτός από άλλες εγκρίσεις. Με τη συγκατάθεσή σας, μπορούμε να δημοσιεύσουμε τη κριτική σας μαζί με το όνομά σας. Αν θέλετε να ενημερώσετε ή να διαγράψετε τη κριτική σας, μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας στο delfinia@hol.gr.

 

Πρόσβαση Τρίτων Προσώπων

Το DELFINIA HOTEL δεν θα ενοικιάσει ή δεν θα πουλήσει τις προσωπικές σας πληροφορίες σε άλλους και δεν θα κοινοποιήσει (εκτός για τους λόγους που αναφέρονται στην Παρούσα) τα προσωπικά δεδομένα σε τρίτους.

Αποθηκεύουμε πληροφορίες σε τοποθεσίες εκτός του άμεσου ελέγχου του DELFINIA HOTEL, σε διακομιστές ή βάσεις δεδομένων που βρίσκονται μαζί με παρόχους φιλοξενίας. Η εταιρία αυτή δεν έχει σε καμία περίπτωση πρόσβαση σε προσωπικά σας δεδομένα.

Χρησιμοποιούμε την εταιρία Fusion Servers-Hosting Company (contact@fusionservers.co) για την υποστήριξη των διακομιστών μας. Η εταιρία αυτή έχει περιοδικά τεχνική πρόσβαση σε στοιχεία των διακομιστών μας για λόγους υποστήριξης και συντήρησης, και δεν τους παρέχουμε σε καμία περίπτωση πρόσβαση σε προσωπικά σας δεδομένα.

Το χρησιμοποιούμενο λογισμικό της ιστοσελίδας μας είναι το «Wordpress», λογισμικό αναπτυσσόμενο από την εταιρία Automattic Inc., 60 29th Street #343, San Francisco, CA 94110, United States of America. Η εταιρία αυτή έχει περιοδικά τεχνική πρόσβαση σε στοιχεία των διακομιστών μας για λόγους υποστήριξης και συντήρησης, και δεν τους παρέχουμε σε καμία περίπτωση πρόσβαση σε προσωπικά σας δεδομένα.

Το Delfinia Hotel δεν συλλέγει στοιχεία σχετικά με την πληρωμή, π.χ. τον αριθμό του λογαριασμού, τον αριθμό της πιστωτικής ή χρεωστικής κάρτας και άλλες πληροφορίες για την κάρτα του πελάτη, καθώς και άλλες πληροφορίες σχετικές με το λογαριασμό, τον έλεγχο ταυτότητας, τη χρέωση και τα στοιχεία επικοινωνίας κατά την κράτηση και πληρωμή ενός δωματίου ή μιας υπηρεσίας. Χρησιμοποιούμε έναν τρίτο παρόχο αυτής της υπηρεσίας, εκτός του ιστοτόπου μας, την  Book Online Now, με έδρα την Αθήνα, περιοχή Άλυμος, επί της οδού Ιωνίας αρ. 12, τηλ +30 210.992.04.11. Δεν διαμοιράζονται, πωλούν ή μισθώνουν τα δεδομένα σας (όπως email ή προσωπικές λεπτομέρειες) προς τρίτους, εκτός εάν είναι αναγκαίο για να εκτελεσθεί η σύμβαση μαζί σας (https://www.bookonlinenow.net/privacy_policy.html).

Για να ενημερωθείτε για τον τρόπο με τον οποίο τα τρίτα μέρη χρησιμοποιούν τις πληροφορίες σας, θα πρέπει να ανατρέξετε στην πολιτική απορρήτου τους.

Πως προστατεύουμε τα Δεδομένα σας.

Οι πληροφορίες που συλλέγουμε μέσω του DELFINIA HOTEL μπορούν να αποθηκευτούν και να υποστούν επεξεργασία στην Ευρώπη. Εάν βρίσκεστε στην Ευρωπαϊκή Ένωση ή στην Ευρωπαϊκή Οικονομική Περιοχή, παρακαλούμε να σημειώσετε ότι δεν θα μεταφέρουμε πληροφορίες, συμπεριλαμβανομένων των προσωπικών δεδομένων, σε χώρα εκτός της Ευρωπαϊκής Ένωσης ή του Ευρωπαϊκού Οικονομικού Χώρου.

Το DELFINIA HOTEL βάζει ως πρώτη προτεραιότητα του την προστασία του απορρήτου και των δεδομένων μας από τρίτους κακόβουλους χρήστες και χρησιμοποιούμε τα τελευταία ενημερωμένα Firewall και προγράμματα Antivirus. Επίσης η ιστοσελίδα μας έχει λάβει  έγκυρο πιστοποιητικό προστασίας από την ESET SSL Filter CA.

Το DELFINIA HOTEL παρότι προσπαθεί για  την προστασία του απορρήτου και των δεδομένων σας, αλλά δεν μπορεί να διασφαλίσει ή να εγγυηθεί την ασφάλεια οποιασδήποτε πληροφορίας  που μεταφέρετε στο DELFINIA HOTEL ή να διασφαλίσει ότι οι πληροφορίες σας στο DELFINIA HOTEL δεν ενδέχεται να έχουν πρόσβαση ( να έχουν αποκαλυφθεί, τροποποιηθεί ή καταστραφεί) τρίτοι παραβιάζοντας οποιαδήποτε από τις τυποποιημένες φυσικές, τεχνικές ή διαχειριστικές εγγυήσεις. Όταν εισάγετε ευαίσθητες πληροφορίες (όπως τα διαπιστευτήρια σύνδεσης) στις φόρμες εγγραφής ή παραγγελίας μας. Κρυπτογραφούμε αυτές τις πληροφορίες χρησιμοποιώντας την τεχνολογία SSL (Secure Sockets Layer) καθώς και σχετικές τεχνολογίες διαθέσιμες από το WordPress. Ωστόσο, καμία μέθοδος μετάδοσης μέσω του Διαδικτύου ή μέθοδος ηλεκτρονικής αποθήκευσης δεν είναι 100% ασφαλής. Ως εκ τούτου, δεν μπορούμε να εγγυηθούμε την απόλυτη ασφάλεια.

Αν έχετε ερωτήσεις σχετικά με την ασφάλεια του ιστοτόπου μας, μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας στο delfinia@hol.gr. Οι εταιρείες πληρωμών (που διαχειρίζονται POS και άλλους τρόπου πληρωμής) που επιλέγετε για να κάνετε τις πληρωμές σας σε εμάς δεν διατηρούν, μοιράζονται, αποθηκεύουν ή χρησιμοποιούν προσωπικά αναγνωρίσιμες πληροφορίες για οποιονδήποτε άλλο σκοπό. Δεν συνεργαζόμαστε ηλεκτρονικά με κάποια τέτοια εταιρία.

Σε περίπτωση που οι προσωπικές πληροφορίες παραβιασθούν, το DELFINIA HOTEL θα ειδοποιήσει αμέσως τους ενδιαφερόμενους  σύμφωνα με την ισχύουσα νομοθεσία.

Τα ατομικά σας δικαιώματα

Σύμφωνα με το GDPR τα δικαιώματά σας έχουν ως εξής. Μπορείτε να διαβάσετε περισσότερα σχετικά με τα δικαιώματά σας σε λεπτομέρειες εδώ :

  1. A) το δικαίωμα ενημέρωσης · ο ενδιαφερόμενος μπορεί μέσω από την παρούσα Πολιτική Προστασίας Προσωπικών Δεδομένων και τους Όρους Παροχής Υπηρεσιών να ενημερωθεί για την συλλογή, χρήση, επεξεργασία των δεδομένων του από εμάς.
  2. Β) το δικαίωμα πρόσβασης · ο ενδιαφερόμενος έχει το δικαίωμα να έχει πρόσβαση στα δεδομένα που συλλέγουμε για το πρόσωπο του, για όσο διάστημα τα διατηρούμε. Αντιμετωπίζουμε αιτήματα πρόσβασης σε θέματα σύμφωνα με το GDPR (ένα μήνα από την κοινοποίηση/γνωστοποίηση του αιτήματος σε εμάς).
  3. Γ) το δικαίωμα της διόρθωσης · Το DELFINIA HOTEL επιτρέπει στους χρήστες του να διορθώνουν, αλλάζουν, περιορίζουν την επεξεργασία, συμπληρώνουν ή να διαγράφουν δεδομένα και πληροφορίες που έχουν προσκομιστεί DELFINIA HOTEL.
  4. Δ) το δικαίωμα διαγραφής∙ βλέπε ανωτέρω (Γ)
  5. Ε) το δικαίωμα περιορισμού της επεξεργασίας · βλέπε ανωτέρω (Γ)
  6. ΣΤ) το δικαίωμα φορητότητας
  7. Ζ) το δικαίωμα εναντίωσης. και
  8. Η) το δικαίωμα να μην υπόκεινται τα δεδομένα σας σε αυτοματοποιημένη λήψη αποφάσεων, συμπεριλαμβανομένης της μορφοποίησης.

Έχετε επίσης το δικαίωμα να παραπονεθείτε στην Αρχή Προστασίας Δεδομένων Προσωπικού Χαρακτήρα (http://www.dpa.gr/) εάν αισθανθείτε ότι υπάρχει κάποιο πρόβλημα με τον τρόπο που χειρίζεστε τα δεδομένα σας.

Επίλυση διαφορών

Σύμφωνα με τις Αρχές Ασφαλείας Προστασίας Προσωπικών Δεδομένων ΕΕ και  ΕΕ-ΗΠΑ, το DELFINIA HOTEL δεσμεύεται να επιλύσει καταγγελίες σχετικά με το απόρρητο και τη συλλογή ή τη χρήση των προσωπικών σας πληροφοριών. Για τέτοια θέματα δεδομένων, ερωτήσεις ή ανησυχίες σχετικά με τη χρήση των προσωπικών τους δεδομένων θα πρέπει να επικοινωνήσουν μαζί μας στη διεύθυνση delfinia@hol.gr. Εάν η ερώτησή σας ή η ανησυχία σας δεν μπορούν να ικανοποιηθούν μέσω αυτής της διαδικασίας, έχετε το δικαίωμα να παραπονεθείτε στην Αρχή Προστασίας Δεδομένων Προσωπικού Χαρακτήρα (www.dpa.gr).

Διατήρηση των πληροφοριών σας.

(i) Εάν πραγματοποιήσετε κράτηση ή ζητήσετε την παροχή υπηρεσίας μέσω του ιστοτόπου μας, θα διατηρήσουμε τις πληροφορίες σας για όσο διάστημα χρειαστεί να σας παρέχουμε υπηρεσίες και μέχρι την παραγραφή νομικών αξιώσεων κάθε είδους. Θα διατηρήσουμε και θα χρησιμοποιήσουμε τις πληροφορίες σας ως απαραίτητες για να συμμορφωθούμε με τις νομικές μας υποχρεώσεις, να επιλύσουμε διαφορές και να εκτελέσουμε τις συμφωνίες μας.

(ii) Εάν επικοινωνήσετε μαζί μας μέσω της πλατφόρμας του ιστοτόπου μας, θα διατηρήσουμε τις πληροφορίες σας για όσο χρονικό διάστημα χρειάζεται αλλά όχι περισσότερο από δύο (2) έτη μετά την υποβολή του ερωτήματος σας.

(iii) Εάν επικοινωνήσετε μαζί μας προκειμένου να εργαστείτε, θα διατηρήσουμε τις πληροφορίες σας για όσο διάστημα χρειαστεί να σας παρέχουμε υπηρεσίες και μέχρι την παραγραφή νομικών αξιώσεων κάθε είδους.

Προστασία προσωπικών δεδομένων των παιδιών

Η προστασία της ιδιωτικής ζωής των μικρών παιδιών είναι ιδιαίτερα σημαντική. Για το λόγο αυτό, το DELFINIA HOTEL δεν συλλέγει ή δεν ζητά προσωπικά στοιχεία από άτομα κάτω των 13 ετών. Σε περίπτωση που μάθουμε ότι έχουμε συλλέξει προσωπικά στοιχεία από ένα παιδί κάτω των 13 ετών, θα διαγράψουμε αυτές τις πληροφορίες το συντομότερο δυνατόν. Εάν πιστεύετε ότι ενδέχεται να έχουμε πληροφορίες από ή για ένα παιδί κάτω των 13 ετών, επικοινωνήστε μαζί μας στο delfinia@hol.gr ή στην ταχυδρομική μας διεύθυνση : Μοραΐτικα, Κέρκυρα, 49100, Ελλάδα, υπόψη της εταιρίας μας.

Διαδικασίες γνωστοποίησης

Αποτελεί πολιτική μας να παρέχουμε σε εσάς πληροφόρηση μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου, γραπτής ή έντυπης ειδοποίησης, ή μέσω εμφανής κοινοποίησης της ειδοποίησης στον ιστότοπο μας, ειδοποιήσεις, ανεξάρτητα από το αν οι ειδοποιήσεις αυτές απαιτούνται από το νόμο ή αφορούν εμπορικές ή άλλες συναφείς με την επιχείρηση σκοπούς, όπως καθορίζεται από DELFINIA HOTEL κατά τη διακριτική μας ευχέρεια. Διατηρούμε το δικαίωμα να καθορίσουμε τη μορφή και τα μέσα παροχής ειδοποιήσεων σε εσάς, υπό την προϋπόθεση ότι μπορείτε να εξαιρεθείτε από ορισμένα μέσα ενημέρωσης όπως περιγράφονται στην παρούσα Πολιτική.

Σύνδεσμοι σε άλλους ιστότοπους

Δεν είμαστε υπεύθυνοι για τις ανά πάσα στιγμή πρακτικές που χρησιμοποιούνται από ιστότοπους ή υπηρεσίες που συνδέονται με ή από την υπηρεσία του DELFINIA HOTEL, συμπεριλαμβανομένων των πληροφοριών ή του περιεχομένου τους. Λάβετε υπόψη ότι όταν χρησιμοποιείτε έναν σύνδεσμο για να μεταβείτε από την υπηρεσία μας σε άλλο ιστότοπο ή υπηρεσία, η Πολιτική μας δεν ισχύει για ιστότοπους ή υπηρεσίες τρίτων μερών. Η περιήγησή σας και η αλληλεπίδραση σε οποιονδήποτε ιστότοπο ή υπηρεσία τρίτου μέρους, συμπεριλαμβανομένων εκείνων που έχουν σύνδεσμο ή διαφήμιση στον ιστότοπό μας, υπόκεινται στους κανόνες και πολιτικές αυτού του τρίτου μέρους. Ωστόσο έχουμε επιβεβαιώσει πως οι συνεργάτες μας, στον βαθμό του εφικτού, είναι σύννομοι με το GPDR.

Μέσα Κοινωνικής Δικτύωσης

Ο ιστότοπός μας περιλαμβάνει λειτουργίες κοινωνικών μέσων, όπως το κουμπί Like του Facebook, του Linkedin και άλλα γραφικά στοιχεία που λειτουργούν στον ιστότοπό μας. Αυτές οι λειτουργίες ενδέχεται να συγκεντρώνουν τη διεύθυνση IP και τη σελίδα που επισκέπτεστε στον ιστότοπό μας και ενδέχεται να ορίσετε ένα cookie για να ενεργοποιήσετε σωστά τη λειτουργία. Τα χαρακτηριστικά των κοινωνικών μέσων και τα widgets φιλοξενούνται από τρίτους ή φιλοξενούνται απευθείας στον ιστότοπό μας. Οι αλληλεπιδράσεις σας με αυτές τις λειτουργίες διέπονται από την πολιτική απορρήτου του οργανισμού που τις παρέχει.

Αλλαγές στην Πολιτική Προστασίας Προσωπικών Δεδομένων μας

Όλες οι αλλαγές αυτής της Πολιτικής ισχύουν όταν δημοσιεύονται σε αυτήν τη σελίδα. Όταν αλλάζουμε την πολιτική με ουσιαστικό τρόπο, θα σας ενημερώσουμε μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου ή με  προειδοποιητική ειδοποίηση στον ιστότοπό μας, προτού η αλλαγή ενεργοποιηθεί, ο εκάστοτε χρήστης θα ενημερωθεί στην παρούσα σελίδα ή με άλλα μέσα.

Εάν έχετε οποιεσδήποτε ερωτήσεις σχετικά με αυτήν την Πολιτική μας , τις πρακτικές αυτού του δικτυακού τόπου μας ή τις συναλλαγές σας με αυτόν τον ιστότοπο, επικοινωνήστε μαζί μας στο delfinia@hol.gr ή στην ταχυδρομική μας διεύθυνση : Μοραΐτικα, Κέρκυρα, 49100, Ελλάδα, υπόψη της εταιρίας μας

 

Περαιτέρω Πληροφορίες: